Advocaat familierecht met veel ervaring en deskundigheid

Marianne Peeters is een advocaat die in het familierecht is gespecialiseerd. Haar advocatenkantoor, Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation, is gevestigd in Woerden. Marianne Peeters adviseert, procedeert en onderhandelt voor u op het gebied van personen- en familierecht. Hierdoor is zij uitermate geschikt om uw belangen te behartigen. Al ruim 15 jaar staat zij haar cliënten bij in hun echtscheiding of beëindiging van hun geregistreerd partnerschap en bij de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Zij heeft verder veel ervaring in het maken van alimentatieberekeningen. Door deze ruime ervaring kan ze u niet alleen bijstaan als echtscheidingsadvocaat maar ook als uw advocaat in alimentatieprocedures. En als procederen niet goed voelt, kan zij u en uw (ex)partner bijstaan als mediator.

Advocaat familierecht

Veel proceservaring als advocaat familierecht

Marianne Peeters heeft in haar carrière al veel ervaring opgedaan in procederen. Enerzijds als echtscheidingsadvocaat als ook familierecht advocaat en alimentatie advocaat. Hierdoor heeft ze een succesvolle strategie ontwikkeld, waarmee ze met de juiste doortastendheid kan strijden voor uw belangen. Samen met u wordt er een plan van aanpak gemaakt, zodat u exact weet wat u kunt verwachten van Marianne Peeters als van de procedure zelf. Bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Volledige expertise in personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een interessant en complex rechtsgebied en verdient daarom alle aandacht en deskundigheid. Om die reden heeft Marianne Peeters zich uitsluitend hierop gericht. Procedures omtrent kinderalimentatie en partneralimentatie zijn haar welbekend. Aangezien hierover vaak problemen ontstaan, is Marianne Peeters de aangewezen persoon om voor u tot een maximaal resultaat te komen.

Intensieve opleiding en ervaring

Het is heel logisch dat wanneer u een advocaat familierecht wilt inschakelen, u de beste wilt die er is. Marianne Peeters kan haar deskundigheid onderschrijven door haar intensieve opleiding (IMFO – vFAS), intervisies, deelname aan hoogwaardige congressen voor familierechtadvocaten en het strikt bijhouden van vakliteratuur en jurisprudentie. In 2017 rondde zij de Specialisatieopleiding Erfrecht cum laude af en mag zij zich vFAS-erkend specialist Erfrecht noemen, naast haar kwalificatie als vFAS-erkend specialist Familierecht en Scheidingsmediation vanwege de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en Mediation van de vFAS die zij reeds geruime tijd geleden heeft afgerond.

Adviseur en mediator naast advocaat familierecht

Nu Marianne Peeters sterk is gespecialiseerd in familierecht kan zij ook andere rollen voor u vervullen naast advocaat familierecht in procedures. Door haar kennis kan zij u ook bijstaan als adviseur of mediator bij een echtscheiding of beëindiging van de samenleving wanneer u samen met uw (ex)partner nog tot goede afspraken kunt komen zonder tussenkomst van een advocaat.
Zij heeft ook ervaring in het geven van advies als u met uw (ex)partner in mediation bent bij een andere partij en u wilt weten of de afspraken die gemaakt gaan worden of de alimentatieberekeningen die door de mediator zijn gemaakt, aansluiten op waar u juridisch gezien recht heeft.

Advocaat familierecht voor particulieren en ondernemers

Marianne Peeters is in te schakelen als advocaat familierecht door zowel particulieren als ondernemers. Bij veel van haar mediations of procedures zijn ondernemingen betrokken. Of wellicht heeft uw (ex)partner een onderneming en wilt u hierover meer informatie. Indien nodig, wordt ook samengewerkt met andere professionals zoals accountants en adviseurs. Maar uiteraard hoeft u geen ondernemer te zijn om in Marianne Peeters uw belangenbehartiger te vinden.