Advocaat familierecht met veel ervaring en deskundigheid

Marianne Peeters is een gespecialiseerde advocaat familierecht. Haar advocatenkantoor Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is gevestigd in Woerden. Marianne Peeters adviseert, procedeert en onderhandelt voor u op het gebied van personen- en familierecht. Hierdoor is zij uitermate geschikt om uw belangen te behartigen. Al ruim 10 jaar staat zij haar cliënten bij de afwikkeling van hun huwelijkse voorwaarden, echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap. Door deze ruime ervaring kan ze u niet alleen bijstaan als advocaat familierecht maar ook als alimentatie advocaat of mediator echtscheiding.

Advocaat familierecht

Veel proceservaring als advocaat familierecht

Marianne Peeters heeft in haar carrière al veel ervaring opgedaan in procederen. Dan wel als echtscheidingsadvocaat als ook familierecht advocaat en alimentatie advocaat. Hierdoor heeft ze een succesvolle strategie ontwikkeld, waarmee ze met de juiste doortastendheid kan strijden voor uw belangen. Samen met u wordt er een plan van aanpak gemaakt, zodat u exact weet wat u kunt verwachten van Marianne Peeters als van de procedure zelf. Bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Volledige expertise in familie- en personenrecht

Personen- en familierecht is een interessant en complex rechtsgebied en verdient daarom alle aandacht en deskundigheid. Om die reden heeft Marianne Peeters zich uitsluitend hierop gericht. Procedures omtrent kinderalimentatie en partneralimentatie zijn haar welbekend. Aangezien hierover vaak problemen ontstaan, is Marianne Peeters de aangewezen persoon om voor u te strijden waar u recht op heeft.

Intensieve opleiding en ervaring

Het is heel logisch dat wanneer u een advocaat familierecht wilt inschakelen, u de beste wilt die er is. Marianne Peeters kan haar deskundigheid onderschrijven door haar intensieve opleiding (IMFO – vFAS), intervisies, deelname aan hoogwaardige congressen voor familierechtadvocaten, strikt bijhouden van vakliteratuur en jurisprudentie.

Adviseur naast advocaat familierecht

Aangezien Marianne Peeters sterk is gespecialiseerd in familierecht kan zijn ook andere rollen voor u vervullen naast advocaat familierecht. Door haar kennis kan zij u ook bijstaan als adviseur of mediator echtscheiding wanneer u samen met uw (ex)partner nog tot goede afspraken kunt komen zonder tussenkomst van een advocaat.

Advocaat familierecht voor particulieren en ondernemers

Peeters Familierecht is in te schakelen als advocaat familierecht door zowel particulieren als ondernemers. Bij veel van haar mediations of procedures zijn ondernemingen betrokken. Of wellicht heeft uw (ex)partner een onderneming en wilt u hierover meer informatie. Wanneer van toepassing kan ze ook samenwerkingen met andere professionals zoals accountants en adviseurs. Maar uiteraard hoeft u geen ondernemer te zijn om in Marianne Peeters uw belangenbehartiger te vinden.