Vertrouwen en zorgvuldigheid

Het is begrijpelijk dat u van tevoren wilt weten met wie u in gesprek gaat als u over zoiets persoonlijks als uw scheiding of over uw financiƫle situatie zult spreken. En als het om uw kinderen gaat, wilt u weten of zorgvuldig met hun belangen wordt omgegaan. U zult het gevoel willen hebben dat u vrijuit kunt spreken, dat u zich gehoord voelt als u uw eigen belangen voorlegt en dat u zich gesteund voelt als er keuzes moeten worden gemaakt. U zoekt vertrouwen in uw advocaat en/of mediator.

Kwaliteitswaarborg

Met haar werkervaring in de advocatuur gedurende meer dan tien jaar en haar lidmaatschap van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) waarvoor strenge opleidings- en lidmaatschapseisen gelden, staat Marianne Peeters in voor haar betrokkenheid en vakbekwaamheid.

Haar inschrijving als registermediator in het kwaliteitsregister van de MfN (Mediatorsfederatie Nederland, voorheen: NMI) gecombineerd met haar rol als vFAS-scheidingsmediator geeft een waarborg voor haar dienstverlening als mediator.

Verklaring rechtsgebiedenregister

Onderstaand kunt u de Verklaring rechtsgebiedenregister bekijken.

Verklaring rechtsgebiedenregister