Contactgegevens en routebeschrijving

Bel of mail gerust met uw vragen naar Peeters Familierecht of gebruik het contactformulier dat u rechts aantreft.

Als u het contactformulier invult, dan wordt u spoedig teruggebeld of gemaild. Als u liever zelf belt, dan kunt u in de rechterkolom de contactgegevens vinden. Mocht mr. Marianne Peeters onverhoopt niet meteen beschikbaar zijn, dan neemt zij uiteraard bij eerste gelegenheid contact met u op. U kunt ook laten weten op welk tijdstip of welk dagdeel u teruggebeld wilt worden. Dit kan in overleg veelal ook in de avonduren of op zaterdag, indien u dat op prijs stelt.

Peeters Familierecht zal vanzelfsprekend zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.

Peeters Familierecht gebruikt de persoonsgegevens die u invult op het contactformulier uitsluitend voor het doel waarvoor Peeters Familierecht de gegevens heeft gekregen, namelijk voor het beantwoorden van uw vraag per e-mail of voor het opnemen van telefonisch contact. Voor verdere informatie kunt u kennis nemen van de Privacy Verklaring die door kantoor wordt gehanteerd en die u kunt raadplegen op deze website.

Kantooradres en parkeren

Peeters Familierecht is gevestigd in het kantoor-verzamelgebouw “Westdampark” aan de Westdam 3B te Woerden. Deze mooie authentieke locatie in het centrum van Woerden is gemakkelijk te bereiken.

Parkeergelegenheid vindt u aan de Westdam, aan de Haven en in Parkeergarage Castellum waar u voor een voordelig tarief kunt parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het gemakkelijk te bereiken Station Woerden loopt u in 12 minuten naar de Westdam of u neemt buslijn 4 en bereikt binnen drie minuten ons adres.