Betrouwbare en betrokken advocaat van Peeters Familierecht Advocatuur

Bent u op zoek naar een advocaat die met passie voor uw belangen opkomt? Neem dan contact op met Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Dit advocatenkantoor is in 2016 opgericht door mr. Marianne Peeters. Voor de oprichting van haar kantoor was Marianne al 10 jaar werkzaam als advocaat en mediator. Dankzij deze ervaring en door haar toewijding en betrokkenheid heeft Marianne Peeters al voor vele cliënten goede resultaten behaald als familierecht advocaat, alimentatie advocaat en mediator bij echtscheiding. Haar advocatenkantoor is gevestigd in Woerden, maar ze wijkt in overleg ook uit naar omringende plaatsen.

Advocaat

Werkwijze als advocaat

Eén van de eerste stappen die worden ondernomen is het opstellen van een plan van aanpak en de te volgen strategie. Dit plan wordt allereerst met u besproken. Vervolgens wordt bekeken of het mogelijk is een overleg in te plannen met de andere partij, ook wanneer die zelf (al) een advocaat heeft ingeschakeld. Wanneer die daarmee instemt, zal dit gesprek met u worden voorbereid. Tijdens de gesprekken met Marianne Peeters zal u duidelijk worden hoe de echtscheidingsprocedure in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten. Zo weet u ook of de focus meer moet liggen op een regeling in onderling overleg of dat u liever uw kansen beproeft in een procedure. Een procedure brengt echter altijd risico’s met zich mee. Een goede voorbereiding is daarom erg belangrijk. Zo weet u beter waar u aan toe bent.
Als ervaren advocaat in het familierecht kan Marianne Peeters u ook bijstaan in de procedure omtrent alimentatie of andere zaken waarbij uw kinderen betrokken zijn.

Afspraken omtrent scheiding

Bij een scheiding moet veel geregeld worden. Doordat u wordt bijgestaan door een ervaren advocaat weet u zeker dat werkelijk alles wat geregeld moet worden, wordt gedaan met het oog op uw belangen. Denk aan de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, verdelingen van de gemeenschap van goederen, ontvangen erfenissen en schenkingen, het opstellen van een ouderschapsplan,vaststelling of wijziging van omgangsregelingen en voornaamswijzigingen. Als het niet lukt om afspraken te maken over de genoemde zaken, dan zal er een rechter ingeschakeld moeten worden die knopen doorhakt. Uiteraard zal Marianne Peeters u met toewijding bijstaan om het maximale resultaat te behalen.

Advocaat met proceservaring, betrokkenheid en passie

Marianne Peeters heeft ruime ervaring als echtscheidingsadvocaat, advocaat familierecht, mediator echtscheiding en alimentatie advocaat. U kunt dus bij haar terecht voor advies en bijstand bij problemen met uw scheiding, huwelijkse voorwaarden en omgangsregelingen. Tevens weet zij als geen ander hoe ze kan procederen om met veel passie en doortastendheid te strijden voor uw belangen. Bel voor meer informatie: 0348-220100.