Advocaat familierecht nodig in Alphen aan den Rijn? Bel Peeters Familierecht

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is een advocatenkantoor dat o.a. werkzaamheden uitvoert voor mensen woonachtig in Alphen aan den Rijn. Oprichtster mr. Marianne Peeters is een gespecialiseerde familierecht advocaat en mediator in echtscheidingen, ontbinding geregistreerd partnerschap en verbreking samenleving, maar ook bij het vaststellen van een ouderschapsplan inclusief omgangsregeling/co-ouderschapsregelingen en berekenen van alimentatie. Zij geeft juridische adviezen aan bedrijven en particulieren en voert gerechtelijke procedures en mediation uit. Marianne Peeters is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) wat haar uitermate geschikt maakt om voor uw belangen te strijden, hoewel zij altijd eerst met u zal bespreken of het mogelijk is om buiten de rechter om tot afspraken te komen. Dat is meest minder kostbaar, gaat sneller en geeft veelal meer voldoening, zeker als er kinderen betrokken zijn bij de scheiding. Daarnaast biedt dit lidmaatschap ook mogelijkheden voor vergoedingen vanuit de rechtsbijstandverzekering. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd door jouw advocaat of goede begeleiding krijgt door de door jou gekozen mediator. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar vanaf Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn

Mediation Alphen aan den Rijn

Kunnen jij en je (ex)partner nog prima door één deur? Dan is het niet nodig om een familierecht advocaat of alimentatie advocaat in de arm te nemen als je tot afspraken wilt komen over de door (één van) jullie voorgenomen scheiding. Zeker niet wanneer jullie allebei bereid zijn om de gemeenschappelijke belangen (van de kinderen) boven jullie persoonlijke emoties en behoeftes te stellen. In dit geval kan Marianne Peeters voor jullie optreden als mediator (echt)scheiding in Alphen aan den Rijn. Een mediator is onpartijdig en houdt rekening met de belangen van beide partijen. Mr. Marianne Peeters is door haar ervaring goed in staat om juridische en financiële begeleiding te geven. Denk hierbij aan alimentatieberekening, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of verdeling van de gemeenschap van goederen. Als mediator heeft Marianne Peeters alle werkzaamheden in eigen hand, dus zowel de gesprekken over de te maken afspraken, het maken van alimentatieberekeningen, het vastleggen van afspraken in een convenant of vaststellingsovereenkomst en/of ouderschapsplan als ook de verzoekschriftprocedure bij de rechtbank tot en met de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand van de gemeente.

Familierecht advocaat of alimentatie advocaat

Is het bij jullie helaas niet mogelijk om over uw scheiding middels mediation tot oplossingen en afspraken te komen, dan kunt u Marianne Peeters inschakelen als uw advocaat familierecht of alimentatie advocaat. Zij kan ook voor uw belangen opkomen bij beëindiging van een geregistreerd partnerschap of verbreking van een samenleving of beëindiging van een samenlevingscontract. Een advocaat familierecht kan voor uw belangen strijden bij geschillen over bijvoorbeeld ouderlijk gezag, omgangsregelingen, co-ouderschapsregelingen, kinderalimentatie, partneralimentatie of afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden. Waar nodig kan zij ook voor uw belangen strijden in de rechtbank en voor u procederen. Marianne Peeters houdt kantoor in Woerden, maar treedt al sinds jaar en dag ook op voor zowel particulieren als cliënten met ondernemingen in Alphen aan den Rijn.

Advocatenkantoor met specialisatie familierecht in Alphen aan den Rijn

Bent u woonachtig in Alphen aan den Rijn of in de omgeving van Alphen aan den Rijn en zoekt u een advocaat of mediator (voor echtscheiding e.d.) die u kan bijstaan bij uw scheiding? Neem dan contact op met Peeters Familierecht. Zij houdt kantoor in Woerden. Mr Marianne Peeters zal voor uw belangen opkomen. Daarnaast staat zij bekend om haar toewijding, betrokkenheid en doortastendheid. Bel voor een gratis kennismakingsgesprek naar: 0348-220100.