Familierecht advocaat of mediator nodig in Bodegraven?

Bent u op zoek naar een advocaat familierecht of een mediator echtscheiding in Bodegraven? In dat geval bent u bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation aan het juiste adres. Het kantoor is gespecialiseerd in familierecht, echtscheidingen, mediation en erfrecht, maar ook heeft zij bijzondere kennis als het gaat om de vaststelling of wijziging van een omgangsregeling, het maken van afspraken over een co-ouderschapsregeling of de vaststelling van kinderalimentatie en/of partneralimentatie. Mr. Marianne Peeters staat u, woonachtig in Bodegraven of omliggende gemeenten graag bij om voor uw belangen te strijden of u als mediator te helpen in het echtscheidingstraject. U kunt ook bij haar terecht voor advies of haar inschakelen als adviseur. Bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation, met kantoor in Woerden, maar ook vaak werkzaam voor cliënten in Bodegraven kunt u altijd rekenen op betrokkenheid, een deskundige aanpak en toewijding.

Bodegraven

Mediator echtscheiding

Gaat u scheiden of wilt u met uw (ex)partner uw geregistreerd partnerschap of samenleving beëindigen? De aankomende periode kan erg moeilijk voor u zijn. Naast het feit dat u door een lastige fase heen zult gaan, zijn er ook veel zaken die geregeld moeten worden en waarbij u behoefte zult hebben aan structuur en een heldere aanpak. Denk bijvoorbeeld aan de belangen van uw kinderen, afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, vaststelling van de waarde van uw onderneming, verdeling van de bankrekeningen, auto’s en inboedel, de financiën en alimentatie. Er komt zoveel op u af, dat deze zaken veel onrust kunnen veroorzaken. Als ervaren advocaat in Woerden, Bodegraven en omstreken kan Marianne Peeters u rust en orde brengen door u meer inzicht te geven in de situatie. Ook wanneer u op huwelijkse voorwaarden bent getrouwd of een samenlevingscontract heeft gesloten dat ontbonden moet worden, zijn er vaak meer zaken die alsnog geregeld moeten worden dan u in eerste instantie dacht. Als u, wonend in Bodegraven, kiest voor Marianne Peeters als mediator echtscheiding dan kiest u voor toewijding en kennis, zodat u samen met uw (ex)partner tot oplossingen kunt komen die voor u beiden passend zijn.

Alimentatie advocaat en familierecht Bodegraven

Niet voor iedereen is het mogelijk om in mediation tot afspraken te komen, of soms wilt u dat wel, maar wilt uw ex-partner dat niet. In dat geval is het verstandig om een advocaat in de arm te nemen die gespecialiseerd is in familierecht en voor u kan optreden als uw advocaat voor uw echtscheiding of bij uw alimentatiegeschil. Ons advocatenkantoor kan u hierbij bijstaan. Als het gaat om alimentatie zijn ouders in principe altijd verplicht om in de kosten van hun kinderen te voorzien. Om te bepalen hoeveel recht u of uw (ex)partner heeft op alimentatie is het nodig een berekening te maken. Er zijn richtlijnen ontwikkeld om de berekeningen meer inzichtelijk te maken. Die richtlijnen worden door advocaten en rechters gebruikt en zijn terug te vinden in het Rapport Alimentatienormen. De vaak complexe berekeningen, zeker als een van de ouders of ex-partners ondernemer is, kunt u overlaten aan Marianne Peeters. Tevens ontvangt u altijd een mondelinge of schriftelijke toelichting op de gemaakte berekeningen zodat u exact weet waar u aan toe bent en ook weet wanneer de overeengekomen alimentatie in de toekomst weer gewijzigd zou kunnen worden.

Advocaat familierecht Bodegraven

Wilt u meer informatie over mediation of een advocaat familierecht in Bodegraven? Neem dan contact op, het eerste telefoongesprek van een half uur is geheel kosteloos: 0348-220100.