Zoekt u een advocaat familierecht met kennis van zaken in De Meern?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in De Meern? Wilt u graag een vakbekwame advocaat familierecht? Iemand met ervaring, kennis en iemand die u kunt vertrouwen? Neem dan contact op met Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Mr. Marianne Peeters staat u graag bij als familierecht advocaat bij uw echtscheiding of beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract, maar ook bij de vaststelling of wijziging van alimentatie en andere zaken. U kunt haar in de Meern ook inschakelen als mediator voor uw echtscheiding.

de Meern

Goede samenwerking cliënt en advocaat

Om uw doelen te bereiken, is een goede samenwerking tussen advocaat en cliënt essentieel. Daarnaast werkt het advocatenkantoor in Woerden ook voor mensen die woonachtig zijn in De Meern en wordt waar nodig ook samen gewerkt met andere deskundigen (accountants, business valuators en andere financieel adviseurs) om zo uw belangen te behartigen. In het eerste gesprek draait het om u. U kunt dan aangeven wat uw wensen, zorgen, belangen en verwachtingen zijn. Vanuit dit startpunt bekijken we wat Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation voor u kan betekenen als alimentatie advocaat nodig of familierecht advocaat. Is het in eerste instantie nog niet nodig om een eigen advocaat in de arm te nemen? Marianne Peeters is ook een zeer deskundige en ervaren mediator echtscheiding in De Meern.

Alimentatie advocaat en huwelijkse voorwaarden

Bij een scheiding wordt het vertrouwen in elkaar, uw vertrouwen in de toekomst en uw vertrouwen in uw omgeving op de proef gesteld. Het is dan een moeilijke taak om orde in de chaos te creëren en goede afspraken met elkaar te maken. Als er kinderen bij betrokken zijn, is het ook van belang om samen een ouderschapsplan op te stellen. Mr Marianne Peeters helpt mensen in De Meern bij het verkrijgen van duidelijkheid en structuur. Zij is gespecialiseerd in familierecht en kan u helpen om meer rust te krijgen door naar u te luisteren en u te adviseren. Of het nu gaat om een huwelijk op huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen: Marianne Peeters weet wat dit voor u kan betekenen. Haar expertise omvat onder andere:

  • Alimentatie
  • Echtscheiding en ontbinding geregistreerd partnerschap
  • Het verdelen van een gemeenschap van goederen
  • Het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden (denk aan periodiek of finaal verrekenbeding)
  • Zorg- en omgangsregelingen en gezag
  • Ouderschapsplan
  • Erfrecht
  • Kinderbeschermende maatregelen

Advocaat of mediator echtscheiding nodig in De Meern? Bel gratis

Woont u in De Meern of in de omgeving van De Meern en zoekt u een goede advocaat of familierecht advocaat? Neem dan contact op met Peeters Familierecht. Aangezien een scheiding een erg gevoelige situatie is, biedt het advocatenkantoor u een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van een half uur. Telefoonnummer: 0348-220100.