Uw specialist op het gebied van erfrecht

Bent u op zoek naar een advocaat erfrecht omdat u bijvoorbeeld problemen heeft bij het verdelen van een erfenis? En heeft u behoefte aan een erfrecht advocaat om u tevens informatie te verstrekken over het erfrecht en bijvoorbeeld een testament? Kies dan voor advocaat Marianne Peeters van Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Per 1 mei 2016 is Marianne Peeters gestart met haar nichekantoor in Woerden. Marianne beschikt over een specifieke deskundigheid, is ervaren en staat voor zowel particulieren als ondernemers als erfrecht advocaat klaar.

Erfenis

De werkwijze als erfrecht advocaat

Als advocaat erfrecht gaat Marianne Peeters samen met u een eenzijdig traject aan waarbij een gerechtelijke procedure niet uitgesloten is. De nadruk is in eerste instantie gericht op het voeren van onderhandelingen om tot acceptabele en passende afspraken te komen, buiten de rechter om. Zo kan een langdurige, veelal kostbare procedure worden voorkomen. Ze staat u in uw specifieke belangen bij, geeft u goed onderbouwde adviezen op het gebied van erfrecht en hanteert een duidelijke strategie. Ook vertelt ze u van tevoren hoe een erfrechtprocedure verloopt. Als eerste wordt er een plan van aanpak met u besproken. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw erfrechtelijke positie en van wat u van eventuele erfrechtelijke procedure kunt verwachten. Wanneer er tijdens de erfrechtzaak in overleg tot afspraken wordt gekomen, dan worden de afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Indien dit aansluit op uw wensen, of als u vragen heeft over uw positie: Peeters Familierecht biedt u graag een gratis telefoongesprek van een half uur, zodat u kennis kunt maken en inzicht krijgt in haar aanpak.

Onze kwaliteitswaarborg

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat de kwaliteitseisen zijn die wij hanteren voor onze advisering rondom het erfrecht en nalatenschappen en hoe de kwaliteit bij Peeters Familierecht wordt gewaarborgd. Een advocaat moet een professionele partner zijn waar u vertrouwde informatie mee kunt delen. Ter waarborging van de kwaliteit in haar dienstverlening op het gebied van het erfrecht heeft Marianne Peeters in 2017 één van de meest veelomvattende erfrechtopleidingen gevolgd en cum laude afgerond, waarmee zij zich vFAS erkend specialist Erfrecht mag noemen. Het lidmaatschap van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators), betekent dat Marianne Peeters zich heeft onderworpen aan strenge opleidings- en lidmaatschapseisen. Verder staat Marianne Peeters voor betrokkenheid en vakbekwaamheid.

Neem contact op en los uw conflict op het gebied van erfrecht op

Zoekt u een professionele en betrouwbare partner voor al uw vragen en conflicten op het gebied van het erfrecht? Neem dan direct contact op met Peeters Familierecht. Bel voor meer informatie naar 0348-220100, stuur een email naar info@peetersfamilierecht.nl of vul het online contactformulier in. Marianne Peeters helpt u als erkend erfrechtadvocaat graag verder!