Familierecht advocaat van Peeters Advocatuur: betrouwbaar en deskundig

Familierecht advocaat Marianne Peeters heeft haar eigen advocatenkantoor in Woerden, maar haar cliënten komen uit de regio. Mr. Marianne Peeters is naast familierecht advocaat ook in te schakelen als alimentatie advocaat of mediator bij uw echtscheiding of scheiding. Familierecht, ook wel personen- en familierecht genoemd, is een rechtsgebied waar veel mensen tijdens hun leven mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, het sluiten of wijzigen van huwelijkse voorwaarden, echtscheiding, beëindiging of ontbinding van een geregistreerd partnerschap of beëindiging van samenleving (met of zonder samenlevingscontract). Als u een familierecht advocaat zoekt die met toewijding strijdt voor uw belangen of u deskundig juridisch advies kan geven, vindt u in Marianne Peeters de juiste advocaat.

Familierecht advocaat

Advocaat familierecht bij beëindiging huwelijk of geregistreerd partnerschap

Als u heeft besloten uw huwelijk of geregistreerd partnerschap te beëindigen of uw partner heeft die beslissing genomen, dan komt er veel op u af. U staat ook voor een keuze. U kunt proberen de scheiding af te handelen met de hulp van een mediator. Maar het kan ook voorkomen dat mediation niet mogelijk is omdat u bijvoorbeeld ruzie heeft gekregen met uw (ex)partner of dat hij of zij niet wil meewerken aan het maken van afspraken in onderling overleg buiten de rechter om. In dit geval is een gerechtelijke procedure soms onafwendbaar en dient u een deskundige familierecht advocaat in de arm te nemen die kan opkomen voor uw belangen.

Ervaren familierecht advocaat

Als u het advocatenkantoor Peeters Familierecht Advocatuur en Mediation inschakelt, bent u verzekerd van een ervaren familierecht advocaat. Mr Marianne Peeters heeft ruime proceservaring en weet precies hoe ze met een gepaste doortastendheid voor uw belangen kan strijden. Uiteraard gaat het vaak niet alleen om uw belangen, maar zijn er ook kinderen betrokken bij de scheiding. We zullen samen bekijken hoe de belangen van de kinderen het meest kunnen worden gewaarborgd. U wordt altijd bij (de voorbereiding van) het proces betrokken, het gaat immers om uw toekomst. Zodoende wordt er in overleg met u een plan van aanpak opgesteld, die waar nodig steeds weer wordt bijgesteld aan de situatie van dat moment en de belangen die dan spelen.

Werkwijze als familierecht advocaat

Tijdens de gesprekken met Marianne Peeters is het van belang dat stil wordt gestaan bij jullie situatie en hierop wordt doorgevraagd. Ogenschijnlijk minder belangrijke feiten kunnen van groot belang zijn als het erop aankomt. Belangrijke zaken die in het familierecht spelen, zijn bijvoorbeeld de bedoeling die jullie hadden bij het sluiten van huwelijkse voorwaarden, wat er precies tot de gemeenschap van goederen behoort, welke verdeling van zorg in het belang is van jullie kinderen e.d. Daarnaast kunt u een advocaat nodig hebben voor geschillen rondom een erfenis, bij erkenning, wijziging van het ouderlijk gezag, vaststelling van omgangsregeling, wijziging van voornamen en wat al niet meer. Mocht u bijvoorbeeld problemen krijgen omtrent de alimentatie die al jaren geleden is vastgesteld, het LBIO u aanspreken op betaling van een achterstand in kinderalimentatie of partneralimentatie of u wilt juist dat (voor het eerst) alimentatie wordt vastgesteld, dan kan Marianne Peeters ook voor u optreden als alimentatie advocaat.

Familierecht advocaat tegen betaalbaar tarief

Peeters Familierecht Advocatuur en Mediation kan u als advocaat familierecht bijstaan om uw belangen te behartigen bij een scheiding of een alimentatiegeschil of andere aangelegenheid waar het gaat om familierechtelijke belangen. Omdat iedereen juridische dienstverlening verdient in deze toch al moeilijke periode komt mr. Marianne Peeters u graag tegemoet. Zo is het eerste kennismakingsgesprek of telefoongesprek van een half uur gratis. Tevens wordt gekeken of u vergoeding voor juridisch advies of mediation kunt krijgen via uw rechtsbijstandverzekering.