Alimentatie advocaat, familierecht en mediator in Mijdrecht

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is een advocatenkantoor met veel ervaring in juridische advisering en mediation. Mr. Marianne Peeters heeft zich al snel na haar beƫdiging tot advocaat gespecialiseerd als alimentatie advocaat, familierecht advocaat en mediator. Tevens heeft zij ook een specialisatie in het erfrecht na het volgen van een specialisatieopleiding van de vFAS. Marianne Peeters staat zowel paraat voor particulieren als ondernemers. Haar advocatenkantoor is gevestigd in Woerden, maar ze verleent haar dienstverlening ook in Mijdrecht of de omgeving van Mijdrecht.

Mijdrecht

Alimentatie advocaat en advocaat familierecht

Bent u op zoek naar een goede alimentatie advocaat in Mijdrecht, dan kunt u zeker bij Peeters Familierecht terecht. Mr. Marianne Peeters heeft al bijna 15 jaar ervaring in het familierecht waaronder ook in het berekenen van alimentatie. Ze heeft al de nodige procedures uitgevoerd voor degene die alimentatie wil krijgen, maar ook vaak voor degene die alimentatie moet betalen. Vaak zijn dit ondernemers die een bijzondere aandacht nodig hebben als het gaat om de vaststelling van hun inkomen. De ervaring van Marianne Peeters komt dan erg goed van pas. Wist u trouwens dat de kosten van de vaststelling en het behoud van partneralimentatie soms fiscaal aftrekbaar zijn?
Wanneer u gaat scheiden van uw (ex)partner zijn jullie beiden in principe verplicht om in de kosten van jullie kinderen te voorzien. De hoogte van de alimentatie moet berekend worden. Deze vaak toch wel ingewikkelde berekening kan Peeters Familierecht voor u maken waarbij er rekening wordt gehouden met uw specifieke situatie.

Naast de alimentatie kan Marianne Peeters u ook bijstaan bij andere zaken die bijvoorbeeld bij een scheiding geregeld moeten worden. Denkt u dan aan plichten die volgen uit de huwelijkse voorwaarden, verdeling van de gemeenschap van goederen, omgangsregelingen met de kinderen en een ouderschapsplan.
Met Marianne Peeters aan uw zijde heeft u niet alleen een zeer capabele en doortastende alimentatie advocaat, maar ook een familierecht advocaat, ook als u woont in Mijdrecht.

Mediator echtscheiding Mijdrecht

Wanneer u en uw (ex)partner in staat zijn om zonder tussenkomst van een advocaat de scheiding af te handelen, kan een mediator echtscheiding u adviseren en helpen. Marianne Peeters kan deze mediation op zich nemen, ook voor diegenen die in Mijdrecht wonen. Zij spant zich ervoor in om het overleg over de vaak gevoelige onderwerpen die ter tafel komen in goede banen te leiden. Zo kunt u gezamenlijk tot de juiste beslissingen komen. Bijvoorbeeld om samen tot een ouderschapsplan te komen of tot een goede afwikkeling van de gevolgen van een scheiding. Zij kan ook uw vragen beantwoorden over erfrecht, pensioenregels bij scheiding en omgangsregelingen.

Betrokken advocaat familierecht in Mijdrecht

Zoekt u een betrokken advocaat familierecht in Mijdrecht die u kan bijstaan bij uw scheiding? Of bent u op zoek naar een betrouwbare mediator echtscheiding? Neem contact op met Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation en u bent in goede handen. Ook wanneer u het geregistreerd partnerschap wilt beƫindigen of het samenlevingscontract wilt ontbinden. Het telefonische kennismakingsgesprek van een half uur is geheel kosteloos. U kunt dan eerst uw vragen stellen en u samen met Marianne Peeters kunt vaststellen wat zij voor u kan betekenen.