Peeters Familierecht Harmelen gespecialiseerd in familierecht en mediation

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is een advocatenkantoor dat kwalitatieve juridische dienstverlening biedt aan zowel particulieren als ondernemingen. Het advocatenkantoor is gevestigd in Woerden, maar mr. Marianne Peeters voert haar werkzaamheden ook uit in Harmelen. Familierecht advocaat Marianne Peeters kenmerkt zich door haar sterke en doortastende aanpak, toewijding en betrokkenheid. Naast advocaat familierecht is ze ook in te schakelen als mediator in echtscheidingen, ook als u in Harmelen woont. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar.

Harmelen

Peeters Familierecht Harmelen: betrouwbaar en vakbekwaam

Als u een betrouwbare en vakbekwame familierecht advocaat, alimentatie advocaat of mediator zoekt in Harmelen, dan bent u bij Marianne Peeters aan het juiste adres. Ze is volledig gespecialiseerd in familie- en erfrecht. U kunt dus bij haar terecht met al uw vragen over (echt)scheiding, mediation, erfrecht en vragen over nalatenschappen of legitieme porties. Door haar intensieve opleiding, ervaring, intervisie en deelname aan relevante congressen voor familierechtadvocaten, kunt u erop vertrouwen dat Marianne Peeters op een effectieve en constructieve wijze zal strijden voor uw belangen. Of het nu gaat om een goede afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden of het aanpakken van uw geschil omtrent omgangsregelingen met de kinderen: Marianne Peeters zal zich 100% inzetten om uw doelen te bereiken en tot goede oplossingen te komen.

Advocaat familierecht of mediation?

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation kunt u inschakelen als advocaat familierecht, alimentatie advocaat of mediator in Harmelen. Tevens kunt u hulp en advies vragen wanneer u het samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap wilt beëindigen. Mochten u en uw (ex)partner niet tot goede afspraken kunnen komen en mochten er geschillen ontstaan, dan is het verstandig een familierecht advocaat in de arm te nemen. Kunt u nog prima met uw (ex)partner door één deur en stellen jullie het gemeenschappelijke belang en de belangen van de kinderen (indien van toepassing) boven de persoonlijke strubbelingen? Dan kan een mediator echtscheiding in Harmelen u helpen de zaken naar behoren te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het berekenen van kinder- en partneralimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, omgangsregelingen, afwikkeling of advies bij wijziging van huwelijkse voorwaarden (inclusief periodieke en finale verrekenbedingen) en de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap.

Neem vrijblijvend contact op met Peeters Familierecht Harmelen

Een scheiding is een gevoelige kwestie. Mr. Marianne Peeters begrijpt dat u, wonend in Harmelen, graag een advocaat of mediator echtscheiding in Harmelen in de arm wilt nemen waar u uzelf fijn bij voelt. Ons kantoor is gevestigd in Woerden en daarom ook voor u uit Harmelen goed bereikbaar. Om die reden is het eerste telefonische kennismakingsgesprek van een half uur gratis. U kunt dan alvast uw eerste vragen stellen. Tevens kan meteen besproken worden wat Marianne Peeters voor u kan betekenen. Telefoonnummer: 0348-220100.