Kies voor Peeters Familierecht en krijg hulp omtrent uw legaat

Bent u een legataris en ontvangt u binnenkort een legaat? Een legaat kan bestaan uit een goed of een geldbedrag dat u als legataris ontvangt. U hoeft echter geen erfgenaam te zijn om een legaat te ontvangen. Maar wat zijn nou uw rechten? Wanneer heeft u recht op uitbetaling van een legaat of ontvangst van een gelegateerd goed? En hoe komt u te weten of u legataris bent? Advocaat Marianne Peeters van Peeters Familierecht weet hier het antwoord op. Zij staat u bij in dit proces en geeft u professioneel en ervaren advies. Marianne beschikt over een nichekantoor in Woerden waar zij haar specifieke deskundigheid over onder andere legaten beschikbaar stelt.

Legaat

Altijd een duidelijk kostenplaatje bij Peeters Familierecht

Peeters Familierecht streeft ernaar onverwachte kosten te voorkomen tijdens het traject van advisering of procederen rondom uw legaat. Marianne Peeters kijkt namelijk eerst naar de financiering van het traject: ze informeert bij uw verzekering over een eventuele vergoeding. Wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u namelijk mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding voor conflicten over erfrechtelijke aangelegenheden. Steeds meer verzekeringen bieden hiervoor dekking. Ook kunt u op basis van inkomen en vermogen in aanmerking komen voor gesubsidieerde of gefinancierde rechtsbijstand. In dat laatste geval zal Peeters Familierecht u moeten doorverwijzen, maar wij helpen u graag op weg.
Indien vergoeding van de kosten niet aan de orde is, zal met u een uurtarief worden overeengekomen.

Kwaliteit en deskundigheid rondom uw legaat

Wanneer u een legaat wilt nalaten of recht heeft op een legaat, dan wilt u dat uw zaak zorgvuldig wordt behandeld en dat uw vragen deskundig worden beantwoord. Doordat Marianne Peeters lid is van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators), waarvoor strenge opleidings- en lidmaatschapseisen gelden, kunt u er haar op vertrouwen dat u bij het juiste adres bent. Zij is vFAS Erkend Specialist Erfrecht.

Neem contact op en regel de zaken rondom uw legaat direct

Maak een eind aan alle vragen en onduidelijkheden rondom uw legaat. Schakel Peeters Familierecht in en advocaat Marianne Peeters zal u op een professionele en ervaren manier begeleiden. Neem gerust eens contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Bel ons op 0348-220100, stuur een email naar info@peetersfamilierecht.nl of vul het online contactformulier in. We helpen u graag verder met al uw vragen en wensen rondom uw legaat.