Betrouwbaar juridisch advies bij Peeters familierecht advocaat in Linschoten

Bent u op zoek naar betrouwbaar juridisch advies en wilt u bijgestaan worden door een advocaat familierecht terwijl u woont in Linschoten? Neem dan contact op met advocatenkantoor Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Het advocatenkantoor is opgericht door advocaat en mediator mr. Marianne Peeters en is gevestigd in Woerden, maar zij verleent haar deskundige juridische diensten ook in Linschoten. Zowel particulieren als ondernemers kunnen haar benaderen. Marianne Peeters kan o.a. voor u optreden als advocaat familierecht, alimentatie advocaat of mediator echtscheiding.

Linschoten

Expertise als familierecht advocaat in Linschoten

Wilt u advies of bijstand bij nieuwe of lopende familiezaken en woont u in Linschoten, dan bent u bij Peeters Familierecht op het juiste adres. Denk hierbij aan echtscheiding, beƫindiging van geregistreerd partnerschap, ontbinding van een samenleving en/of samenlevingscontract, of vragen over erfrecht en huwelijkse voorwaarden. Zijn er kinderen betrokken bij uw situatie? Dan kunt u bij Marianne Peeters ook terecht voor omgangsregelingen en co-ouderschapsregelingen, hulp bij kinderbeschermende maatregelen en het opstellen van een ouderschapsplan. Heeft u recht op alimentatie of moet u alimentatie betalen? Marianne Peeters is een gespecialiseerde alimentatie advocaat die met veel toewijding opkomt voor uw belangen. Zij kan de alimentatieberekening maken en de overeengekomen alimentatie vastleggen of de gewenste alimentatie via de rechter laten vaststellen. Ook kan zij u bijstaan als u zich moet verweren tegen een verzoek om alimentatie.

Op zoek naar mediation in Linschoten?

Heeft u niet direct een advocaat familierecht of alimentatie advocaat nodig, maar bent u eerder op zoek naar een mediator voor uw echtscheiding of andere kwestie in Linschoten? Ook in dit geval kunt u gebruik maken van de juridische dienstverlening van Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Peeters Familierecht is weliswaar gevestigd in Woerden, maar het kantoor is vanuit Linschoten gemakkelijk bereikbaar.

Als mediator zal Marianne Peeters onpartijdig zijn en zich inzetten voor het belang van u en uw (ex)partner. Uiteraard zal ook het belang van uw kinderen een grote en soms zelfs allesbepalende rol spelen. Zo zal er een zorgregeling overeengekomen moeten worden en moet een bedrag aan kinderalimentatie worden vastgesteld of er wordt tot een kinderrekening besloten. Tevens wordt er, indien aanwezig, gekeken naar de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden of de verdeling van de gemeenschap van goederen. Ook zaken als levensverzekeringen, spaarrekeningen en ontvangen schenkingen/erfenissen worden geĆÆnventariseerd. Dankzij de hulp van een mediator in uw echtscheiding loopt het vervelende proces van scheiden geordend en wordt alles naar behoren geregeld. Mr. Marianne Peeters heeft als advocaat-scheidingsmediator het grote voordeel dat er geen derden behoeven te worden ingeschakeld voor het formele traject bij de rechtbank. Als een convenant (en ouderschapsplan) is ondertekend, kan zij het verdere, uitsluitend nog schriftelijke, traject zelf regelen, waardoor er geen tijd verloren gaat met de inschakeling van derden, en de echtscheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap snel kan worden uitgesproken.

Ervaren familierecht advocaat en mediator in Linschoten

Laat geen kansen onbenut en laat uw scheiding in goede banen leiden door Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Dankzij de betrokkenheid en toewijding van mr. Marianne Peeters bent u verzekerd van een afhandeling van uw zaak waarbij uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Omdat een scheiding al vervelend genoeg is en veel kosten met zich meebrengt, is het eerste kennismakingsgesprek of telefoongesprek van een half uur geheel kosteloos. Tijdens dit gesprek heeft u de mogelijkheid om uw eerste vragen te stellen en uw wensen te bespreken. Bel voor meer informatie naar: 0348-220100.