Familierecht advocaat of mediator nodig in Montfoort?

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation biedt u snel, doelgericht en adequaat advies als advocaat familierecht, alimentatie advocaat of mediator echtscheiding in Montfoort. Omdat dit advocatenkantoor weet dat een scheiding al lastig genoeg is, is het kennismakingsgesprek van een half uur met familierecht advocaat Marianne Peeters gratis. Zo kunt u al uw eerste vragen stellen over bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden, regelingen betreffende uw kinderen en andere zaken die bij een scheiding komen kijken. Tevens kan meteen besproken worden wat Marianne Peeters voor u kan betekenen. Het advocatenkantoor is gevestigd in Woerden, maar mr. Marianne Peeters verleent ook haar juridische diensten ook voor mensen die uit Montfoort komen.

Montfort

Doortastende familierecht advocaat

Wilt u tijdens uw scheiding worden bijgestaan door een doortastende en toegewijde advocaat familierecht? Schakel dan advocatenkantoor Peeters Familierecht in om u bij te staan, ook werkzaam voor mensen die in Montfoort wonen. Zaken op het gebied van familierecht en echtscheiding hebben vaak een grote impact op de betrokkenen. Uiteraard gaat het hierbij om uzelf, maar ook om uw (ex)partner en (indien van toepassing) uw kinderen. Wilt u alle mogelijke kansen benutten? Vraag Marianne Peeters dan om advies en/of schakel haar in om u bij te staan bij uw scheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, alimentatie, omgangsregelingen, erfrecht en voornaamswijziging. U kunt ook bij haar terecht wanneer u het geregistreerd partnerschap wilt beƫindigen of uw samenleving met of zonder samenlevingscontract.

Mediator echtscheiding in Montfoort

Wanneer u en uw (ex)partner nog een redelijk goede onderlinge relatie hebben, is het niet nodig om een advocaat familierecht in Montfoort in te schakelen. In dat geval kunt u gebruik maken van mediation. Een mediator is onpartijdig en probeert tot afspraken te komen die voor u beiden goed aanvoelen. Het draait tijdens mediation dus niet om het sluiten van compromissen, maar om te komen tot een voor beiden zo optimaal mogelijke regeling. Mediation heeft vele voordelen zoals het feit dat het minder kosten met zich meebrengt en het emotioneel minder zwaar is dan een procedure waarin men lijn tegenover elkaar komt te staan en dit traject ook nog vele malen langer zal duren. Tijdens de bijeenkomsten met de mediator kunnen goede afspraken gemaakt worden over de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, verdeling van een gemeenschap van goederen, pensioenregelingen en eventueel ook alimentatie, omgangsregelingen en een ouderschapsplan.

Alimentatie advocaat en mediator in Montfoort, u staat niet alleen

Bent u woonachtig in Montfoort of in de omgeving van Montfoort en zoekt u hulp en advies voor uw scheiding? Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation staat u bij zodat u er niet alleen voor staat. U wordt meegenomen in de opties die er zijn en de keuzes die gemaakt moeten worden. Bel voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur: 0348-220100.