Laat Peeters Familierecht u helpen bij de afwikkeling van uw nalatenschap

Wanneer u erfgenaam bent van een nalatenschap, dan hoeft u deze niet automatisch te accepteren. Doet u dit wel, dan krijgt u niet alleen de lusten maar ook de lasten. U kunt er zelfs voor kiezen de nalatenschap te verwerpen, maar u kunt die ook aanvaarden (zuiver of beneficiair). Peeters Familierecht helpt u bij deze beslissing en voorziet u van professioneel advies. Advocaat Marianne Peeters heeft de afgelopen tien jaar veel ondernemers en particulieren bijgestaan in alle zaken op het terrein van personen- en familierecht en erfrecht.

Nalatenschap verwerpen

Grip op de kosten rondom uw nalatenschap

Peeters Familierecht is zich ervan bewust dat u zicht wilt hebben op de kosten. Om die reden is het van belang om hierover heldere afspraken te maken. Ten eerste kijken we naar een eventuele rechtsbijstandverzekering die u heeft, want u kunt dan mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding voor conflicten over erfrechtelijke aangelegenheden. Steeds meer verzekeringen bieden hiervoor dekking en Marianne Peeters is voor u bereid om over de mogelijkheden te informeren bij de verzekeraar als u dit niet zelf al heeft gedaan. Ook kunt u eventueel op basis van inkomen en vermogen in aanmerking komen voor door de overheid gesubsidieerde of gefinancierde rechtsbijstand. In dit laatste geval zal ons kantoor u moeten doorverwijzen naar een ander kantoor, maar wij helpen u ook daarmee graag verder.

Het waarborgen van onze kwaliteit

Wanneer u ervoor kiest om advies in te winnen bij het accepteren of verwerpen van uw nalatenschap, dan waarderen wij het dat u ons in vertrouwen neemt. De kwaliteit die wij daar tegenover stellen wordt gewaarborgd door het volgen van opleidingen: Marianne Peeters beschikt over ruim 10 jaar werkervaring en is lid van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) waarvoor strenge opleidings- en lidmaatschapseisen gelden. In 2017 heeft mr. Marianne Peeters de Specialisatieopleiding Erfrecht van de vFAS cum laude afgerond en zij mag zich sindsdien vFAS Erkend Specialist Erfrecht noemen.

Regel uw nalatenschap niet alleen

Schakel een professional in en voorkomen onnodige problemen bij het accepteren of verwerpen van uw nalatenschap. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 0348-220100, te mailen naar info@peetersfamilierecht.nl of door het online contactformulier op de website in te vullen. We helpen u graag bij het accepteren of verwerpen van uw nalatenschap of met al uw andere vragen rondom het nalatenschap!