Peeters Familierecht advocaat Nieuwegein voor uw belangen

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation staat u bij als advocaat familierecht, alimentatie advocaat of mediator echtscheiding. Mr. Marianne Peeters is sinds 2016 gestart met haar nichekantoor in Woerden en heeft ondertussen haar werkgebied flink uitgebreid waaronder ook naar Nieuwegein. Al bijna 15 jaar is Marianne Peeters werkzaam als advocaat familierecht. Zij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en vFAS erkend specialist Familierecht- en Erfrecht. Dit lidmaatschap toont aan dat Marianne Peeters zeer vakbekwaam is en met passie voor uw belangen opkomt.

Nieuwegein

Familierecht advocaat

Een scheiding is altijd een aangrijpende gebeurtenis, niet alleen voor u en de kinderen, maar ook voor uw omgeving en familie zoals opa’s en oma’s. Emoties spelen dus een grote rol. Naast deze emoties zijn er veel bijkomstige juridische zaken en financiële kwesties die geregeld moeten worden, en vaak nog snel ook. De één heeft er behoefte aan alles snel te regelen, terwijl de ander minder haast heeft of eigenlijk nog niet in staat is over dit soort juridische zaken met elkaar te praten. Een familierecht advocaat kan uw belangen behartigen, wat niet meteen betekent dat niet ook nog het gesprek kan worden aangegaan met uw ex-partner.
Als u weet hoe uw juridische positie is, krijgt u meer rust en komt er meer orde. U heeft dan niet alleen iemand die naar u luistert, maar ook een advocaat die naar uw belangen handelt en doortastend kan optreden. Zo kan er gezorgd worden voor een goede afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of verdeling van gemeenschap van goederen en het maken van afspraken over de kinderen.

Mediation in Nieuwegein

Soms is het niet nodig om een advocaat in te schakelen, maar kunt u en uw (ex)partner de scheiding afhandelen met de hulp van mediator echtscheiding. Ook hiervoor bent u bij advocatenkantoor Peeters Familierecht bij het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Woerden, maar is vanuit Nieuwegein gemakkelijk bereikbaar. Tijdens een mediation komt u gezamenlijk tot afspraken waar u allebei baat bij heeft. Het doel is de relatie dusdanig te herstellen dat beide partijen open blijven staan voor de belangen van de ander.

Scheiden en kinderen

Scheiden is ingrijpend en dat is al helemaal het geval als er kinderen zijn. Alles lijkt dan ingewikkelder te worden. Iedere ouder hoort bij te dragen aan de kosten van zijn of haar kinderen. Ook wanneer u op zoek bent naar een alimentatie advocaat die voor u alimentatieberekeningen maakt en voor uw belangen opkomt, bent u bij Peeters Familierecht in Nieuwegein aan het juiste adres. Tevens krijgt u advies bij het opstellen van het ouderschapsplan en het vormgeven van een zorgregeling.

Advocatenkantoor Familierecht en Mediation Nieuwegein

Bent u woonachtig in Nieuwegein of in de omgeving van Nieuwegein en zoekt u een alimentatie advocaat, advocaat familierecht of mediator echtscheiding? Neem dan contact op met Peeters Familierecht, gevestigd in Woerden. Het eerste telefonische kennismakingsgesprek van een half uur is gratis, omdat het gevoel van wederzijds vertrouwen een belangrijke rol speelt bij uw scheiding. Bel voor 0348-220100 voor uw eerste advies.