Peeters Familierecht, uw advocaat en mediator in Nieuwkoop

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is uw advocaat in Nieuwkoop voor advies en juridische ondersteuning. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd als familierecht advocaat, alimentatie advocaat, mediator en heeft daarnaast expertise in het erfrecht. Dankzij de uitgebreide kennis op deze rechtsgebieden behaalt mr. Marianne Peeters optimale resultaten voor haar cliënten. Haar cliëntenbestand bestaat uit particulieren en ondernemers in Woerden en omgeving, derhalve ook uit Nieuwkoop en in de omgeving van Nieuwkoop.

Nieuwkoop

Eerlijk advies en goede oplossingen

Bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation kunt u rekenen op eerlijk advies en heeft altijd persoonlijk contact met uw advocaat familierecht. Samen zoekt u naar realistische oplossingen voor uw probleem. Alle zaken omtrent uw scheiding zoals de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of een alimentatieberekening komen in begrijpelijke taal aan de orde. Hiervoor is overleg en constante terugkoppeling naar u als cliënt essentieel. Dit resulteert in wederzijds vertrouwen, betrokkenheid en een bestendige relatie. Heeft u niet direct een alimentatie advocaat of advocaat familierecht nodig om een procedure te starten, maar zit u eerder verlegen om advies om beslagen ten ijs te komen als u het overleg met uw ex-partner aangaat? Ook in dat geval kunt u terecht bij Marianne Peeters. Zij kan ook optreden als uw adviseur als u en uw (ex)partner een andere mediator echtscheiding hebben ingeschakeld. In dat geval kan ze de gemaakte beslissingen van de andere mediator controleren en bekijken of er wel echt in uw belang gehandeld wordt.

Peeters Mediation Nieuwkoop

Naast werkzaamheden als advocaat familierecht of alimentatie advocaat in Nieuwkoop, treedt Marianne Peeters ook graag voor u op als mediator. In deze functie is ze onpartijdig en probeert ze middels gesprekken met u en uw (ex)partner tot oplossingen te komen die in uw beider belang zijn. Mochten er kinderen betrokken zijn bij uw scheiding, dan houdt zij ook de belangen van uw kinderen in het vizier. Tijdens de mediation komen zaken als huwelijkse voorwaarden, kinderalimentatie, partneralimentatie en pensioen aan de orde. Het voordeel van een mediator is dat ervoor gezorgd wordt dat alle belangrijke zaken besproken worden en alle afspraken worden vastgelegd in een convenant of vaststellingsovereenkomst. Het is altijd een lastige periode, maar wanneer u alles goed kunt regelen, zal dat toch enige verlichting brengen.

Betrokken familierecht advocaat en mediator in Nieuwkoop

Kom niet voor verrassingen te staan en laat u vertegenwoordigen of bijstaan door een ervaren en betrokken advocatenkantoor. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Woerden, maar vanuit Nieuwkoop ook goed bereikbaar. U kunt hier terecht voor uw echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap of samenleving en alle andere zaken op het terrein van het familierecht en erfrecht. Er wordt een betaalbaar tarief gehanteerd en met u wordt besproken of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen van juridische bijstand door uw rechtsbijstandverzekering. Bel voor meer informatie: 0348-220100.