Gespecialiseerd advocatenkantoor in familierecht in Oudewater

Bent u woonachtig in Oudewater en op zoek naar een advocatenkantoor in de buurt dat gespecialiseerd is in familierecht, erfrecht en mediation? Schakel dan Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation in om uw belangen te behartigen. Als mediator bij een echtscheiding worden niet alleen uw belangen behartigd maar ook die van uw (ex)partner, zodat u allebei een goed gevoel aan de gemaakte afspraken overhoudt. Wanneer mediation niet mogelijk is, kunt u mr. Marianne Peeters inschakelen als uw alimentatie advocaat of advocaat familierecht. Hierbij staan uw wensen voorop, maar worden ook altijd de belangen van uw eventuele kinderen in het vizier gehouden.

Oudewater

Familierecht advocaat in Oudewater

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation biedt een erkend vFAS-scheidingsmediator of een gespecialiseerde familierecht en erfrecht advocaat. In overleg met u wordt ernaar gestreefd naar een regeling waarin uw belangen zijn gewaarborgd. In eerste instantie wordt gekeken of dit door middel van onderhandelen met uw ex-partner of wederpartij in een erfrechtzaak of diens advocaat (in een zogenaamd viergesprek) kan worden bereikt om een lange, veelal kostbaardere procedure bij de rechtbank te voorkomen. Heeft u al een mediator, dan kunt u Peeters Familierecht inschakelen als uw persoonlijke adviseur. U krijgt dan advies over bijvoorbeeld de alimentatieberekening of het financiƫle voorstel dat in de mediation is gedaan.
Mocht u toch naar de rechtbank moeten gaan, dan zal mr. Marianne Peeters met haar jarenlange ervaring strijden voor uw belangen als advocaat familierecht of alimentatie advocaat.

Alimentatie advocaat in Oudewater

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het advocatenkantoor Peeters Familierecht, ook voor diegenen die in Oudewater wonen, is de berekening van de alimentatie. Marianne Peeters bezit alle expertise en ervaring om een berekening voor u te maken die zowel kijkt welke kinderalimentatie alsook welke partneralimentatie zou moeten worden betaald. Uiteraard wordt dan eerst goed gekeken naar de behoefte van de kinderen of uzelf of uw ex-partner en naar de draagkracht van degene die moet betalen.

Afwikkeling huwelijkse voorwaarden en andere rechtsgebieden

Als u voorafgaand of tijdens uw huwelijk huwelijkse voorwaarden heeft opgesteld, dan moeten die huwelijkse voorwaarden afgewikkeld worden. Bij een scheiding moeten deze zaken ook geregeld worden. Marianne Peeters kan u bijstaan bij de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden waaronder een periodiek of finaal verrekenbeding.

Andere rechtsgebieden zijn bijvoorbeeld:

  • Ontbinding geregistreerd partnerschap
  • Verdelen gemeenschap van goederen
  • Vaststelling van omgangs- en zorgregelingen
  • Ouderschapsplan
  • Voornaamswijzigingen
  • Ontbinding samenlevingscontract
  • Advies tijdens mediationtraject bij een andere mediator

Advocaat in Oudewater nodig? Bel gratis

Mediator echtscheiding of familierecht advocaat nodig in de buurt van Oudewater? Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation in Woerden zal u met veel ervaring en deskundigheid bijstaan als particulier of als ondernemer. Omdat scheidingen gevoelig liggen, wordt de eerste telefonische kennismaking van een half uur u kosteloos aangeboden, zodat u al uw eerste vragen kunt stellen. Ons telefoonnummer: 0348-220100.