Advocatenkantoor in Vleuten voor familierecht en erfrecht

Bent u getrouwd in (beperkte) gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden, bent u een geregistreerd partnerschap aangegaan of een samenleving met of zonder samenlevingscontract en zoekt u een ervaren mediator voor uw echtscheiding in Vleuten? Peeters Familierecht is dan uw advocaat in Vleuten! Bij ons vindt u een gespecialiseerde familierechtadvocaat die al jarenlang ervaring heeft als advocaat en mediator bij echtscheidingen. Voor een specialist op het gebied van familierecht en erfrecht moet u dus bij Peeters Familierecht zijn! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Alphen aan den Rijn

Gespecialiseerde advocaat in Vleuten

Als u getrouwd bent in (beperkte) gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden in Vleuten, maar gaat scheiden, dan komen daar ingewikkelde zaken bij kijken. Iedere echtscheiding gaat gepaard met een veelvoud aan juridische gevolgen. Dit geldt ook voor zaken rondom het erfrecht, de nalatenschap en de legitieme portie. Het is dus belangrijk om een expert in te schakelen die uw belangen goed behartigt. Mr. Marianne Peeters heeft de nodige specialisatie-opleidingen gevolgd en veel ervaring opgedaan als echtscheidingsadvocaat en heeft een verdiepende opleiding op het gebied van het erfrecht afgerond.

De werkwijze

Samen met u maken we een plan van aanpak, zodat u weet wat u kunt verwachten tijdens de gehele procedure. Voordat we de procedure starten, overwegen we de mogelijkheden van overleg met de andere partij, ook als hij of zij een eigen advocaat heeft. U krijgt een duidelijk beeld van uw positie in een echtscheidingsprocedure of ander soort procedure waarvoor u Peeters Familierecht uitgekozen heeft. Als we in overleg tot afspraken komen, leggen we die duidelijk vast in een echtscheidingsconvenant of vaststellingsovereenkomst. Is het niet mogelijk om tot afspraken te komen? Dan resteert een beslissing van de rechter. Dit geeft duidelijkheid. Samen met u bepalen we uiteraard een strategie om tot een maximaal resultaat te komen. Iedere stap bespreken we dus duidelijk met u. Daarom kiest u Peeters Familierecht als uw advocaat in Vleuten!

Ook voor een mediator echtscheiding

Denkt u met uw (ex)partner tot de gewenste oplossingen te kunnen komen via mediation? Schakel dan Peeters Familierecht in als mediator bij een echtscheiding in Vleuten. Bij mediation worden de zaken die te maken hebben met uw echtscheiding of beƫindiging van het geregistreerd partnerschap afgehandeld. Het doel van mediation is om tot oplossingen te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Natuurlijk is iedere situatie anders, dus kijkt Mr. Marianne Peeters samen met u naar de beste oplossing.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over Peeters Familierecht als uw advocaat in Vleuten? Of wilt u Mr. Marianne Peeters inschakelen? Neem dan gerust contact op. Vul het formulier op de website in, bel naar 0348-220100 of stuur een mail naar info@peetersfamilierecht.nl. Voor een advocaat in Vleuten gaat u naar Peeters Familierecht!