Ervaren advocaat familierecht nodig in Vleuten?

Bent u op zoek naar een ervaren advocatenkantoor die voor u kan optreden als advocaat familierecht, alimentatie advocaat of mediator echtscheiding? Neem dan contact op met Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Hoewel het kantoor is gevestigd in Woerden, bent u vanaf Vleuten al in 10 tot 15 minuten in Woerden. Dit toegankelijke advocatenkantoor is opgericht door mr. Marianne Peeters. Zij is al bijna 15 jaar werkzaam als advocaat familierecht. Naast een flinke portie ervaring staat Marianne Peeters bekend om haar toewijding, betrokkenheid en doortastendheid. Daarnaast is ze als mediator en advocaat aangesloten bij de vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).

Vleuten

Familierecht advocaat Vleuten

Mr. Marianne Peeters is een gespecialiseerde familierecht advocaat en ze staat u graag bij, bijvoorbeeld als advocaat bij uw echtscheiding. Iedere echtscheiding gaat gepaard met de nodige juridische gevolgen, waarbij er veel zaken geregeld moeten worden. Het is daarom altijd verstandig om een expert in te schakelen die ervoor kan zorgen dat uw belangen worden behartigd. Bent u getrouwd op huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen? In beide gevallen kan een advocaat veel voor u betekenen. Ook al heeft u alles nog zo goed verdeeld en zijn de huwelijkse voorwaarden ogenschijnlijk waterdicht opgesteld, dan nog kunt u tegen vervelende zaken aanlopen. Met een ervaren advocaat familierecht aan uw zijde komt u niet voor  verrassingen te staan.

Alimentatie advocaat

Vraagt uw ex-partner om alimentatie en bent u het daar niet mee eens? Of wilt u zelf graag dat uw ex-partner alimentatie aan u en/of voor de kinderen betaalt? Ook hiervoor bent u bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation aan het juiste adres. Als u kinderen heeft, komen er naast alimentatie vaak nog andere zaken kijken bij uw scheiding zoals wie het gezag heeft en welke zorgregeling passend is. Ons kantoor bekijkt met u de (on)mogelijkheden. U kunt Mr Marianne Peeters u laten bijstaan bij geschillen omtrent het vaststellen van zorgregelingen en de berekening van de alimentatie.

Mediator echtscheiding

Het kan ook mogelijk zijn dat u middels mediation tot de gewenste oplossingen denkt te kunnen komen. In dat geval kan mr. Marianne Peeters voor u en uw (ex)partner optreden als mediator echtscheiding, ook als u in Vleuten woonachtig bent. Middels mediation worden de zaken die het gevolg zijn van uw echtscheiding of beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of samenleving afgehandeld. Het doel is tot oplossingen te komen waar u allebei bij gebaat bent.

Inschakelen van een ervaren mediator of advocaat in Vleuten?

Wilt u bijgestaan worden door een advocatenkantoor die ervaren en deskundig is in echtscheidingen en familierecht? Vanuit Vleuten bent u in 10 tot 15 minuten op ons kantoor in Woerden. Bel naar Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation in Woerden: 0348-220100.