Advocaat nodig of op zoek naar mediator in Woerden?

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat of een mediator echtscheiding in Woerden? Neem dan contact op met Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation. Dit advocatenkantoor in Woerden staat garant voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en toewijding. Op die manier kunt u tot een keuze komen die bij u past, zodat u tot de meest geschikte oplossing kan komen.

Woerden

Mediator echtscheiding Woerden

Een mediator kunt u inschakelen om samen met uw (ex)partner afspraken te maken over bijvoorbeeld financiële zaken en de belangen van de kinderen. Het voordeel van een mediator echtscheiding in Woerden is dat er wordt gestreefd om tot oplossingen komen die voor jullie beide voordelig zijn. Daarnaast is het niet nodig om allebei apart een advocaat in de arm te nemen wat u kosten bespaart. U kunt Mr Marianne Peeters inschakelen als mediator bij:

  • Echtscheiding
  • Beëindiging van geregistreerd partnerschap
  • Beëindiging samenlevingscontract
  • Beëindiging relatie als ongehuwd samenwoner

Adviseur en alimentatie advocaat

Mocht de situatie zich zo ontwikkelen dat mediation niet mogelijk is omdat bijvoorbeeld uw partner niet meewerkt, dan kunt u ons advocatenkantoor in Woerden ook inschakelen als adviseur of advocaat. Of u nu getrouwd bent in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden: Marianne Peeters zal als advocaat voor u gaan strijden. Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation is een gespecialiseerde alimentatie advocaat en kan u daarnaast ook bijstaan bij:

  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden
  • Verbreking samenleving
  • Verdeling gemeenschap van goederen
  • Kinderbeschermende maatregelen
  • Als familierecht advocaat

Advocaat familierecht Woerden

Als advocaat familierecht draagt Mr Marianne Peeters er grote zorg voor dat uw relatie op zo’n manier wordt beëindigd dat u hier niet de dupe van wordt. Zo helpt zij u bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld levensonderhoud en het opstellen van een ouderschapsplan, afspraken rondom alimentatie en gezag. Door ruime ervaring van meer dan 10 jaar en lidmaatschap van de vFAS bent u verzekerd van kwaliteit, betrokkenheid en een vakbekwame familierecht advocaat.

Zoekt u advocaat familierecht of alimentatie advocaat in Woerden?

Bent u op zoek naar een advocaat in Woerden die kan strijden voor uw belangen tijdens de echtscheiding? Of wilt u een mediator inschakelen? Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation kan u bijstaan en helpen met het oog op betrokkenheid, uw belangen en toewijding. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom. U kunt altijd eerst bellen voor meer informatie. Dit telefoongesprek van een half uur is geheel kosteloos. 0348-220100.